Nordic Facade

Virksomheden

Nordic Facade er en veletableret virksomhed med rødder i det nordjyske, men vores ekspertise og tjenester, strækker sig ud over hele landet. Virksomheden blev grundlagt i 2020 og bag det, står et team med mange års erfaring, inden for byggebranchen. Vi lægger stor vægt på de skarpe detaljer og kvaliteten, i udførelsen af vores arbejde.

Vi er specialiserede i at montere facader, til både nybyggeri og renoveringsprojekter. Vores samarbejdspartnere, der består af dedikerede fagfolk. Er passionerede omkring at skabe bæredygtige facader, hvor både stilrent design og kvalitet er i fokus. Vi forstår vigtigheden af at kombinere æstetik, funktionalitet og udføre facader, der opfylder jeres visioner og behov.

Facadesystem fra Nordisk Profil A/S

Miljø & bæredygtighed

Hos Nordic Facade lægger vi stor vægt, på bæredygtighed og miljø. Vi stræber efter at minimere vores miljøpåvirkning, ved at anvende materialer og metoder, der er skånsomme mod naturen. Vi arbejder også aktivt på at reducere affald, fremme genbrug og anvende klimavenlige lifte. Vi som virksomhed er forpligtet, til at bidrage til en mere bæredygtig og miljøbevidst fremtid.

Vi har et tæt samarbejde med entreprenører, arkitekter og samarbejdspartnere for at få udviklet facadeløsninger, der er skræddersyet til vores kunders projekter. Dette gør også at vi kan sikre, minimering af spild og energiforbrug.

Tag os med i projektets opstart og få gavn af vores erfaring, så vi sikrer optimalt byggeri og sund økonomi. Dialog er for os, et redskab til succes.